Home ICT Verhuur nieuwste modellen IT

Verhuur nieuwste modellen IT

0
165
it verhuur

Als bedrijf kun je een laptop voor al jouw medewerkers aanschaffen, zodat zij thuis kunnen werken. Indien je behoorlijk wat personeel rond hebt lopen, kost dit je flink wat geld. Je kunt er in dat geval voor kiezen om voor bepaalde mensen een laptop te kopen. Pas hier echter wel mee op, want dit kan voor scheve gezichten zorgen bij de rest van het personeel. Het is dus beter om één lijn te trekken, dus allemaal een laptop of niemand. Wanneer het om veel laptops gaat, kies je waarschijnlijk voor de laatste optie. Het kost je namelijk een vermogen om voor iedereen een laptop te kopen. Wist je echter dat het niet noodzakelijk is om een laptop te kopen? Tegenwoordig zien we namelijk steeds meer bedrijven die ervoor kiezen om een laptop te huren.

Waarom een laptop huren?

Een laptop huren is waarschijnlijk niet het eerste waar je als ondernemer aan denkt. Dit komt voornamelijk doordat je wel kosten maakt maar er eigenlijk niets voor terugkrijgt. Je mag de laptop weliswaar gebruiken, maar na afloop van de huurperiode moet je deze weer terugbrengen. Hierdoor is menig ondernemer niet direct happig op deze optie.

Toch is een laptop huren voor veel bedrijven wel interessant. Je hoeft er namelijk geen grote investering voor te doen. Koop je nieuwe laptops voor jouw personeel? Dan moet je flink wat geld neertellen. Hoe meer laptops je moet hebben, des te meer het je kost. Bij huren is dit ook het geval, maar de prijs valt dan aanzienlijk lager uit. Na de huurperiode breng je de laptops namelijk gewoon weer terug en vanaf dat moment heb je er ook niet langer kosten aan.

Nieuwste laptops huren

Menig ondernemer in Nederland plaatst zo zijn vraagtekens bij laptops huren. Zij denken vaak dat de kwaliteit van het apparaat aanzienlijk minder is dan dat van een nieuwe laptop. Dit is echter een misvatting. Vroeger was dat misschien zo, maar tegenwoordig allang niet meer. Je kunt vandaag de dag namelijk ook gewoon de nieuwste laptops huren. Dit betekent dat je zelfs computers van gerenommeerde merken kunt huren. Denk nu niet dat het om verouderde modellen gaat, want dat is niet het geval. Het is namelijk zelfs mogelijk om de nieuwste modellen van bekende merken te huren. Indien je kiest voor huren krijg je dus wel degelijk een laptop van kwaliteit.

Ook tablets huren

Vroeger werd er bij veel bedrijven met een vaste computer gewerkt. De laatste jaren wordt thuiswerken echter steeds populairder, waardoor veel bedrijven zijn overgestapt op laptops. Met een laptop ben je namelijk niet gebonden aan een vaste werkplek. Er zijn bedrijven die het ook anders aanpakken. Zo wordt er bijvoorbeeld ook veel met tablets gewerkt. Vaak betreft het dan een tablet met een toetsenbord. Met zo´n toetsenbord verhoog je namelijk het werkgemak van een tablet. Doordat steeds meer bedrijven met deze apparaten werken, behoort tablets huren ook tot de mogelijkheden. Indien je ervoor kiest om tablets voor jouw bedrijf te huren, geldt natuurlijk hetzelfde als bij laptops. Ook voor wat betreft tablets kun je namelijk de nieuwste modellen huren. De productiviteit van jouw personeel leidt er dus niet onder wanneer je kiest voor tablets huren in plaats van kopen.