Hoe promoot je je product op een creatieve manier? Met displays!

0
203
display bedrukt

Dat je je product met promotiemateriaal een leuke boost kunt geven komt vast niet als een verrassing. Er zijn verschillende mogelijkheden, van banners tot reclameborden, maar wist je dat je ook met displays een echte impact kunt maken? Je kunt ze op verschillende manieren inzetten. Denk bijvoorbeeld aan winkeldisplays die gemaakt zijn om je nieuwe product in uit te stallen, of een baliedisplay waarin je proefexemplaren weg kunt geven en klanten kunt enthousiasmeren. Je kunt er alle kanten mee op. In dit artikel geven we je inspiratie over hoe je creatief met displaymateriaal om kunt gaan.

Waarom een kartonnen display?

Ben je een fabrikant en wil je jouw producten op een effectieve manier aanbieden? Kartonnen displays bieden uitkomst. Karton is een veelzijdige materiaalsoort die makkelijk te vervoeren is omdat hij niet veel weegt. Daarnaast is het ook nog eens duurzaam. Ga je voor karton, kies dan bij voorkeur voor honingraatkarton. Dat karton heeft een unieke structuur aan de binnenkant waardoor het extra stevig is. Daardoor gaat het lang mee en kan het zeker tegen een stootje. Komt het display terecht op een drukke plek waar ook veel kinderen langskomen? Dan is kartonnen display met een honingraatstructuur een uitstekende optie. Het is geen ramp als zo’n stevige display een keer omgestoten wordt.

Displays op maat laten maken

Je kunt met een kartonnen display van alles uitbeelden, van platte tot driedimensionale vormen. Het prettige daarbij is dat de prijs van zo’n display relatief laag is. Karton is bijzonder betaalbaar, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor bijvoorbeeld tijdelijke displays of seizoensgebonden acties. Voor het produceren van dit soort promotiemateriaal kun je het beste contact opnemen met een specialist. Zo’n specialist denkt met je mee over de beste mogelijkheden voor jouw product, bedrijf of campagne en kan je goed adviseren.

Een complete campagne

Natuurlijk is het mogelijk je campagne aan te vullen met andere promotiematerialen, zoals posters, borden, detectiepoorthoezen en banieren. De mogelijkheden zijn grenzeloos, waardoor je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Wil je je kantoor voorzien van je eigen huisstijl? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor glasfolie of zelfs glas laten bedrukken met een patroon naar wens. Heb je juist een winkel die je smaakvol en effectief in wilt richten, dan kun je kiezen voor displaykubussen of een aantrekkelijke lichtbak voor in de etalage. Daarmee maak je jouw bedrijfsruimte helemaal eigen en laat je klanten, gasten en bezoekers zien waar je voor staat.